veselīga pārtika.

Apskatām 1 - 40 no 168 vārdam 'veselīga pārtika'

Populārākie mīti par olām un ieteikumi veselīgām Lieldienām! Iesaka speciālisti

Lieldienu neatņemama sastāvdaļa ir olu ēšana un dažādas aktivitātes saistībā ar tām, taču vai zini, kādi ir populārākie mīti par olām un kuri no tiem ir patiesība...

Visu laiku gribās ēst, kārojas ko saldu, sāļu vai treknu? Iespējams, pie vainas ir hormonu disbalanss

Regulāri kārojas čipsus, ātrās uzkodas vai citus sāļus un treknus ēdienus? Nespēj atturēties no konfektēm, šokolādes un saldumiem...

Rūpes par sejas ādu pēc svētkiem – kā veikt sejas ādas attīrīšanu un pabarošanu?

Gada nogalē piedzīvotie svētku pasākumi var būt īsts izaicinājums mūsu sejas ādai, īpaši tad, ja gadījies ļauties pārmērībām, piemēram, apēsts daudz neveselīgas pārtikas...

Pārtikas nozares nākotne: ēdienu inovācijas un hibrīdēdieni

Uzņēmēji un ēdinātāji visā pasaulē pēdējos gados ir sākuši pievērst uzmanību ēdienu inovācijām, kas ne tikai apmierina garšas kārpiņas, bet arī pozitīvi...

Video: Memorands par apņemšanos īstenot ilgtspējīgu uzņēmējdarbību ēdināšanas pakalpojumu nozarē

Apzinoties nepieciešamību padziļināt sabiedrības izpratni par ilgtspējīgas rīcības nozīmīgumu un mērķtiecīgāk ieviest un īstenot komercdarbību, kas veicinātu ilgtspējīgu ēdināšanas pakalpojumu nozares attīstību...

Kā rudenī un ziemā justies labi? Veselīgi speciālistu padomi

Rudenī un ziemā mūsu ikdiena ievērojami mainās – dienas kļūst īsākas un tumšākas, laiks auksts un mitrs. Kā šie ārējie apstākļi ietekmē mūsu organismu...

20. oktobris vēsturē: svin starptautisko pavāru dienu

20. oktobris vēsturē: svin starptautisko pavāru dienu...

30% proteīna, 40% dārzeņu un 30% ogļhidrātu – veselīgas maltītes formula bērniem

No augusta ir samazināts gaļas un piena produktu daudzums pirmsskolas ēdienkartēs. Normatīvais regulējums ietekmē ne tikai patērēto produktu apjomu, bet arī...

Kā mazināt kāri pēc saldumiem? Iesaka speciālisti

Mūsdienās saldo našķu klāsts ir tik plašs, ka ir grūti stāties pretī tā vilinājumam. Turklāt arī ēdieni un našķi, ko neuztveram kā saldumus, var saturēt diezgan lielu cukura daudzumu...

Pieneņu spageti un nekūstošs saldējums – atklāj jaunus produktus izstādē «Riga Food 2023»

Pieneņu spageti, nekūstošs saldējums, nesviests, sienāžu batoniņi, vegānais kamambērs, rabarberu pulveris… – tie ir tikai daži no Baltijas valstu ražotāju jaunajiem...

«Porsche» 75. jubilejā labdarībai ziedo 750 000 eiro

Sporta auto zīmols “Porsche” svin 75. jubileju un stiprina savu sociālo iesaisti, ziedojot trīs labdarības organizācijām 750 tūkstošus eiro un sniedzot iespēju...

7 iemesli, kāpēc noteikti jāēd zemenes

Vārds “noteikti” nebūt nav pārspīlējums! Tirgus un veikalu stendi vai lūzt no dažādu zemeņu šķirņu pārpilnības, jo tām šobrīd ir sezona gan virknē Eiropas valstu...

Brīvdienās atļāvos vairāk. Kā tas ietekmē veselību?

Brīvdienas un svētkus mēdz dēvēt par “atļaujos vairāk” laiku, kad bieži vien ēdam un dzeram to, kas nav ierastajā ikdienas ēdienkartē...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Itaka» iepazīst Albāniju: Atbildes uz lasītāju jautājumiem

 Zinot, ka esmu Albānijā tūroperatora “Itaka” infotūrē, kur kopā ar Latvijas tūrisma aģentiem valsti iepazīst arī Lietuvas kolēģi, saņemu daudzus jautājumus no lasītājiem...

Veselīgi padomi grila sezonai. Iesaka speciālisti

Atnākot siltajam un saulainajam laikam, arvien vairāk vēlamies uzturēties svaigā gaisā, tai skaitā – grilējot gardus ēdienus. Kā saplānot grila maltīti...

Zaļumu nozīme ikdienas uzturā – skaidro speciālisti

Zaļumus ik pavasari gaidām ar lielu nepacietību – gan apkārtējā dabā, gan savā ēdienkartē. Turklāt gan dārza, gan savvaļas zaļumi var būt labs...

Jelgavā skolēnus aicina brīvlaiku pavadīt izzinoši

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) sadarbībā ar vietējiem uzņēmējiem un saimniecībām piedāvā idejas, kā aizraujoši un izzinoši visai ģimenei pavadīt skolēnu pavasara brīvlaiku...

Iepirkšanās paradumus ietekmē produktu cena un veselīga dzīvesveida tendences

Vairāk nekā puse (52%) Latvijas iedzīvotāju pēdējā gada laikā sākuši iegādāties veselīgākus – ekoloģiskus, bioloģiskus, minerālvielām un vitamīniem bagātus...

5 ieteikumi, kā sagatavot ķermeni vasarai

Vasara tuvojas arvien straujāk un daudziem no mums jau galvā skan frāze: “Jābūt formā!” Diemžēl skarbā patiesība liecina, ka lielākajā vairumā tie ir vien tukši vārdi vai...

Nākot uz Tropu mēnesi zoodārzā, apsveic arī gaviļniekus!

Februāra pašā izskaņā, Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā notiek rosība ne tikai Tropu mājā, kur apmeklētāji aicināti iepazīties ar Tropu mēneša ekspozīciju...

Kā mainījušies Latvijas iedzīvotāju pārtikas izvēles kritēriji

Visā pasaulē aktuālā veselīga dzīvesveida tendence atspoguļojas arī Latvijas iedzīvotāju izvēlēs, iegādājoties pārtikas produktus...

Speciālisti iesaka: TOP3 Jaunā gada apņemšanās

Jaunā gada tuvošanās nereti mudina mūs ņemt rokā pierakstu blociņus un sākt rakstīt jaunas apņemšanās nākamajam gadam...

Tūrisma piedāvājumu «Lauku dzīvesveids» novērtē tālo tirgu viesi

Līdz ar šī gada beigām noslēdzas kopīgs Latvijas, Igaunijas, Somijas un Zviedrijas tūrisma projekts  “Lauku dzīvesveids”...

7 interesantas lietas par «Tex Mex» virtuvi un tortiljām Latvijā

Tortiljas ir viens no Tex Mex virtuves produktiem, kas aizvadītajos gados kļuvis īpaši populārs arī Latvijā. Tortiljas var ātri pagatavot, pildījumam izmantot...

Aicina piedalīties lauku dzīvesstila foto konkursā

Gan tūrisma pakalpojumu sniedzēji, gan tūristi iedzīvotāji ir aicināti piedalīties lauku dzīvesstila foto konkursā ar nosaukumu...

Veselīga ēšanas uzvedība – kas tas ir un kā to veicināt bērnos

Mūsdienās daudz tiek runāts par veselīgu ēšanas uzvedību un to, cik lielā mērā no tās atkarīga produktu izvēle, ēšanas paradumi, ķermeņa svars...

Doma laukumā svinēs Pasaules olu dienu

Lai pievērstu uzmanību olām, kā vērtīgam uztura produktam, kas ik dienu cilvēkam dod spēku, aicinām Latvijas iedzīvotājus uz kopīgu aktivitāti...

Izstādē «Riga Food 2022» no mutē kūstošiem saldumiem līdz melnajam kaviāram!

Pārtikas izstādē “Riga Food 2022” Rīgas plānošanas reģiona (RPR) stendā bija pārstāvēti 13 dažādi reģiona mazie uzņēmēji un pārtikas mājražotāji, vairāki piedalījās pirmo reizi – citi piedāvāja dažādus jaunumus. Izstādes apmeklētāji

«MICHELIN» zvaigžņu restorānu šefpavāri uzstāsies «Riga Food 2022»!

No 8. līdz 10. septembrim Baltijas nozīmīgākā pārtikas industrijas izstāde «Riga Food 2022» piedāvās aizraujošus un vērtīgus pasākumus gan profesionāļiem, gan ikvienam gardēdim.

Atklāj jaunas garšas izstādē «Riga Food 2022»

BEZpiena biezpiens, medus suflē, garšaugu tējas maisiņi, alus ar grauzdētu ķiploku garšu, fizāļu konfektes, lapu kāpostu čipsi, kukaiņu pulveris un...

Vai guļam pietiekami daudz?

Miegs cilvēka organismam ir tikpat svarīgs kā gaiss, ūdens un pārtika. Pieaugušam cilvēkam ieteicamais miega ilgums ir 7 līdz 9 stundas...

Kā uzlabot savu ēdienkarti vasarā un izvairīties no pārēšanās

Gada siltā sezona nereti var būt īsts izaicinājums mūsu gremošanas sistēmai. Lai gan varētu šķist, ka vasarā ir ievērojami vieglāk padarīt savu ēdienkarti veselīgāku un ...

Līgo pirms Līgo Jaunmoku pilī

Sagaidot vasaras saulgriežus, aicinām 19. jūnijā ielīgot svētkus Jaunmoku pils parkā. No plkst. 11.00 apmeklēt mājražotāju un amatnieku tirdziņu, dienas garumā...

Diētas vietā – veselīgākas attiecības ar ēdienu

Tomēr sevis ierobežošana un pārlieka kontrolēšana ilgtermiņā ne vienmēr sniedz cerēto rezultātu...

Ieteicamās pārbaudes un padomi pēc Covid-19 izslimošanas

Diemžēl pat pēc asimptomātiska Covid-19 izslimošanas pacienti var saskarties ar komplikācijām, turklāt reizēm tās nemaz nav uzreiz pamanāmas...

Novada Garša noslēguma pasākums – prasmes, pieredze un uzvaras

Ar piesātinātām diskusijām, pavāru konkursiem un produktu kvalitātes testēšanu, Hanzas peronā Rīgā aizvadīts ikgadējais...

Jaunmoku pils aicina pieteikt dalību «Rudens tirdziņam»

3. oktobrī, svētdien, Jaunmoku pils parkā no plkst. 11:00 – 16:00 norisināsies “Rudens tirdziņš”...

Aicina ēdināšanas uzņēmumus pieteikties vides kvalitātes zīmes «Zaļais sertifikāts» iegūšanai

Laikā, kad lielai daļai sabiedrības „zaļās” izvēles šķiet pašsaprotamas, vides kvalitātes zīmi „Zaļais sertifikāts” tagad var iegūt ne tikai naktsmītnes un lauku apskates saimniecības, bet arī  ēdināšanas uzņēmumi, īpaši laukos...

Pavāru labākās receptes uzzini virtuves sarunās «Riga Food» viesistabā

9. un 10. septembrī pārtikas izstādē “Riga Food 2021” Ķīpsalā būs atvērtā tipa virtuve un omulīgi iekārtota viesistaba...

Kas jauns Latvijas garšu pasaulē? Atklāj izstādē «Riga Food 2021»

Olu saldējums, latviešu toniks, circeņu desiņas, čiekuru šokolādes, ēdamas krūzītes, vegānisks burgers un majonēze…

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.2024889sec.